- Astrologisch inzicht:

 Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, op basis van moderne astrologie, de karakterduiding. Inzicht in jezelf kan je helpen beter richting te geven aan je leven en bewustere keuzes te maken. Inzicht in een situatie of vraag is al een eerste stap naar verandering.

-Met de radix en orakelkaarten inzicht krijgen:  € 40,00

Een Astrologisch inzicht is ook mogelijk via Skype!

 

Tijdens het maken van uw afspraak kan je bevestigen op welke manier het Astrologisch inzicht kan plaats vinden.

                         

- Encaustic Art Coaching®:

Aan de hand van je hulpvraag of wens wordt een wastekening gemaakt. Door te coachen, ga ik samen met je ontdekken. Na de sessie krijg je de wastekening mee naar huis. 

 € 45,00

 

- Encaustic Art® workshop:

MIn.3 en max..5 personen, inclusief gebruik materiaal, versnaperingen en drankje. Een workshop is gericht op een thema, bijvoorbeeld thema ' De Zon', dit is een combinatie van Encaustic en Astrologie. Aan het eind van een workshop ga je naar huis met een unieke tekening en nieuwe inzichten. 

€ 30,00 p.p.

Via mail of telefonisch kan je me laten weten met hoeveel personen je de workshop wilt volgen.

 

Duo Encaustic Art® workshop:

Samen met vriendin, partner, kind (vanaf 7 jaar)........een Encaustic Art® workshop volgen waar je rustgevend, inspirerend, ontspannend, verhelderend, inzicht krijgt. Inclusief gebruik materiaal, versnaperingen en drankje

2 Volwassene: € 60,00

Volwassene € 30,00 en Kind € 25,00 (van 7 - 17 jaar): € 55,00

 

 

Ben je nieuwsgierig om te zien wat voor bijzonders je zult creëren en wat een tekening jou kan vertellen, dan is een individuele sessie of een workshop iets voor jou. Ook is het mogelijk om bij jou thuis ( vanaf + 10 km mét vergoeding voor de verplaatsing ) een workshop te organiseren.

Via mail of telefonisch kan je me laten weten met hoeveel personen je de workshop wilt volgen.

 

Heb je nog andere vragen over Astrocaustic, aarzel dan niet om mij te contacteren.